Условия за връщане

Условия и срокове за връщане на продукт:

 1. УСЛОВИЯ:
 • СЪСТОЯНИЕ НА ПРОДУКТ - Могат да бъдат върнати продукти при следните условия:
  - без да са отваряни и/или ползвани
  - в ненарушена оригинална картонена опаковка
  - ВНИМАНИЕ, ако желаете да върнете продукт, не го вадете от картонената му опаковка. Продукти, при които има следи от отваряне по картонената им опаковка, няма да бъдат приемани за връщане.

 • Мита и данъци върху продажбите не могат да бъдат възстановявани при всички доставки. 
 • В случай, че върнатите продукти не отговарят на условията по-горе, ще Ви бъде изпратен имейл и ще чакаме Вашите указания как да бъдат изпратени обратно към Вас за Ваша сметка. Ако в разумен срок не получим указания от Ваша страна, си запазваме правото да задържим продуктите или да ги предадем за рециклиране.

 1. СРОКОВЕ:
 • ДО 14 ДНИ ОТ ДОСТАВКА - връщане на продуктите в условията за състояние, описани по-горе. Молим да се вземе под внимание, че всички разходи за връщане на продукти са за сметка на потребителя.
 • ДО 30 ДНИ СЛЕД УСПЕШНО ВЪРНАТ ПРОДУКТ - паричната стойност на поръчката ще бъде възстановена по посочената банкова сметка от потребителя. Молим да се вземе под внимание, че към сумата ще бъдат приспаднати разходите от платени доставки от нас.

Учтиво Ви молим, ако желаете да върнете продукт/и, да ни изпратите имейл на info@musecosmetics.bg с детайли за Вашата поръчка и какво желаете да върнете от нея. След това ние ще Ви изпратим инструкции какво трябва да направите, за да се възползвате от възможността за връщане.