Бъди своя собствена Муза

В MUSE вярваме, че красотата трябва да се определя от самите нас. Без правила. Без стремеж към перфекционизъм. Без преследване на наложени стереотипи. Вдъхновени от Стефани, чиято житейска философия е, че красотата се намира в различното, създадохме продукти, които да ти помогнат да разкриеш своята уникалност. Да откриеш щастието да обичаш и изразяваш себе си свободно.

Нашата мисия е да ти предоставим продукти, които са с чисти състави, лесни за използване и забавна визия. А едно от ключовите ни послания е да съчетаем качествена натурална козметика с отговорно отношение към нашата планета.

За нашата основателка

Всеки от нас има своята история. Някои истории започват с мечта, други - с борба. За Стефани историята на MUSE Cosmetics започва и с двете.

Когато Стефани започва своето пътуване в света на козметиката, тя е обикновено момиче със страст към естествената красота и силен интерес към опазването на околната среда. Изпитвайки редица предизвикателства, свързани с използването на синтетични и потенциално вредни продукти, тя осъзнава необходимостта от чиста, натурална и в същото време ефикасна козметика, до която всеки да има достъп. След като опитва почти всяка козметика на пазара, един ден просто си казва: “Защо да не създам нещо, което бих искала да използвам?”

Така се ражда MUSE.

В своята мисия да преоткрие природната красота, Стефани не е сама. Тя обединява сили с водещи биохимици и козметолози, които създават най-леките и в същото време ефикасни формули. Докато техническите познания и опит идват от екип от специалисти, от Стефани идват вдъхновението и новаторските идеи. Тя е сърцето и душата на проекта, водена от своето желание да съчетае природната красота с научните иновации.

Едно от основните послания на MUSE е, че красотата и природата могат да вървят ръка за ръка. Дипломиран магистър по “Предприемачество и иновации”, Стефани успешно въвежда модерни технологии с устойчив характер и новаторски подходи в бизнеса. Тя е не просто създател на продукти. Тя е визионер, който вярва в силата на природата, и е доказателство, че истинските мечти не знаят граници, а качеството не търпи компромиси.
Създаването на бранда обаче не се случва за една нощ. Стефани посвещава повече от две години в посещаването на различни държави, където участва в семинари, провежда консултации и лични срещи в търсене на най-подходящите и иновативни съставки в най-щадящата им форма. По време на процеса, екипът прави много проби, съпътствани с грешки и безброй създадени мостри, докато стигнат до така желаните формули.

“Процесът на създаване не беше лесен, но всяко предизвикателство ме правеше още по-решена да предоставя най-доброто. Всяка нова проба беше стъпка към мечтата ми. Мечта, в която всеки се чувства като произведение на изкуството. Исках с MUSE да вдъхновя всички нас да обичаме своята кожа, да я ценим и да се грижим за нея.”

“Защо “MUSE”? Защото вярвам, че всеки от нас може да бъде своята собствена муза, без да следва скучни стандарти. Нашата мисия е не просто да имаш гладка кожа, а и да се сдобиеш с блестяща увереност.”

MUSE Cosmetics е не просто поредният козметичен бранд. Той е движение, вдъхновено от историята на едно момиче, и символизира как страстта, иновацията и предаността могат да променят света на красотата.

С MUSE, Стефани не просто предлага продукти - тя предлага преживяване, емоция и възможността на всеки от нас да открие своята естествена красота и да си каже: “Това съм аз и се харесвам!”.