Защото ни е грижа

MUSE Cosmetics се грижи както за кожата, така и за околната среда. Наш приоритет е да пазим природата като източник на съставките, които ползваме в нашите формули. За да бъдем здрави, се нуждаем от нетоксична среда, а отговорността е изцяло наша.

От изчистения състав на нашите продукти до кутията, в която пристигат при теб, ние се стараем да не нарушаваме естествения баланс в природата и да оставяме минимален отпечатък върху нея.

Избирайки MUSE Cosmetics, ти ставаш част от нашата мисия и ти благодарим!

Чист състав

Нашите продукти са екологично чисти, с максимално естествен и изчистен състав. Имат над 97% натурален състав и устойчив произход. Не съдържат парабени, сулфати и химични консерванти.

Рециклирани опаковки

Нашата цел е да оставим минимален отпечатък след себе си. Затова опаковките ни са от рециклирани материали, които могат да бъдат рециклирани повторно след употреба. За част от тях е използвана пластмаса, събрана в океана.

Многократно ползване

Водени от амбицията да предложим устойчиви решения, избрахме част от опаковките ни да са със сменяеми пълнители. Така не се налага да купуваш нови опаковки всеки път и продължаваш да използваш любимите си продукти в по-екологичен вариант. По този начин също допринасяш за намаляване употребата на пластмаса.

FSC сертифицикат

Твоите поръчки идват в картонени кутии с FSC сертификат, гарантиращ произхода на хартията от социално и екологично ориентирани горски стопанства. При добив на дървесина от гори с този сертификат се опазва околната среда и се съхранява биоразнообразието.