MUSE Magazine VOL. 1

MUSE Magazine, брой Май

Рубрики, които ще се включват в броя на месеца:

Колонка на главния редактор:

  • Представяне на Стефи

Здравей, Muse! 👋🏻 Аз съм Стефани. Ако четеш тези редове, сигурно вече знаеш едно, две неща за мен, но днес ще ти разкажа малко повече.

Когато стартирах този бранд, идеята ми никога не е била аз да бъда лицето му. Че коя съм аз?
Поредното момиче с кожни проблеми, което си мисли, че ще промени света с някоя иновация. Кой би ме взел насериозно, при това едва на 27 години тогава. Кой би се доверил на прохождащ бранд с непознато лице, нали?

Но моят бранд има мисия да помага и да вдъхновява, и има нужда от някой, който да разкаже за нея. Реших да послушам съветите на хората около мен, че този някой трябва да съм аз, и се престраших да застана пред теб.
Не съм инфлуенсър и нямам стотици хиляди последователи, но пък имам шкаф, пълен с буквално хиляди тествани продукти. Нямам безброй лайкове на снимките си, но имам безброй дни, прeкарани в задаване на въпроса "Как да подобря състоянието на своята кожа?". Ниско самочувствие, дни прекарани в нежелание да излизам, непрестанно сравняване с останалите в социалните мрежи...
Хиляди левове, похарчени за различни козметични продукти, които имат минимален или никакъв ефект, а след това пъпките отново се появяват.

И така, докато не открих пептидите и не установих, че наистина вършат работа! Тогава се "роди" и идеята ми за създаване на уникална формула, която да таргетира няколко проблема едновременно, и да я вложа в продукти, които да са нещо различно от вече съществуващото на пазара. Но преди да стигна дотук, прекарах повече от две години в непрестанни проучвания, четене на учебници, обикаляне по различни семинари, конференции, срещи с производители, биохимици, козметолози.

Защо всъщност пиша всичко това? Осъзнах, че MUSE Cosmetics е бранд, повлиян от моята история и няма кой да я разкаже по-добре от самата мен. Аз съм жена, точно като теб, която имаше уникалната възможност да сформира най-добрия екип и да създаде козметика, за която вярва, че ще направи промяна за кожата ти, самочувствието ти и любовта ти към теб самата.

Благодаря ти, че дочете тези редове докрай!

С любов, Стефани, Editor-in-chief

  • Добре дошли в цветния свят на MUSE Cosmetics

Щастлива съм да ти представя един проект, който разработвахме дълго време. MUSE Magazine е подарък от мен към теб, подарък, с който искам да ти дам още повече вдъхновение и стимул. Грижата за самите нас е много повече от skincare рутината ни. Тя е начин на живот и е съвкупност от всяко едно решение, което взимаме през деня, месеца и годината. По пътя към сияйната кожа трябва да говорим не само за козметични продукти, но и за здравето отвътре, баланс, тренировки, хранене и още много! И точно това ще направим тук, за да ти помогнем да се превърнеш в най-добрата си версия.

И, защото моето най-голямо вдъхновение си ТИ, всеки месец на корицата на MUSE Magazine ще бъде една от вас. Този месец ще те запознаем с Мария - музата на май. Разлисти следващите страници от първия брой, за да се потопиш в света, който създадохме за теб!

С любов, Стефани, Editor-in-chief

Здраве:

  • 4 детокс съвета за здрава кожа

Запознайте се с Роберта Ангелова - нутриционистът на MUSE Cosmetics и водещ на рубриката ни свързана със здраве, хранене и баланс. Тя ще ни разкрие тайните на красивата и най-вече здрава кожа.

Нашата кожа е орган, който не просто съставлява голяма част от външния ни вид, но отразява и здравето на целия ни организъм. Така че, когато говорим за грижа за кожата, не можем да пренебрегнем ролята на правилното хранене. Именно затова Роберта споделя с теб 4 детоксикиращи съвета, които ще ти помогнат да поддържаш кожата си свежа и красива!

1. Хидратация

Пиенето на вода през целия ден не просто спомага за регенирането на клетките в цялото тяло, но и помага на кожата да се изчисти от токсини да бъде в еластичен вид.

2.Плодове и зеленчуци

Колкото по-цветни, толкова по-добре! Те са пълни с антиоксиданти и фитонутриенти, които подпомагат процеса на детоксикация на всички нива в човешкото тяло. Колкото по-цветни, толкова по-добре!

3.НЕ на преработените храни

Храните, богати на захари, мазнини и химически добавки предизвикват появата на акне и други кожни неразположения. Опитайте се да замените тези храни със свежи плодове и зеленчуци, ядки и семена, както и чисто месо и риба.

4.Качествен сън

Кожата също има нужда от сън! Недостатъчния сън може да доведе до намалена регенерация и преждевременно стареене. Проучвания доказват, че тя има нужда от 7-8 часа на нощ, за да се възстанови и детоксикира.

Ключът към красивата и здрава кожа не се крие само във външните грижи, а най-вече в начинът, по който се грижим за тялото си. Именно затова, избирайки правилните храни и правилния подход към себе си - печелим и ние и нашата кожа!

Красота:

  • 3-те най-важни причини да използваме СЕРУМ в рутината си

....

  • Най-излишният продукт в козметиката ТОНЕР

....

  • Как да запазим грима си за по-дълго време? - Да говорим колко е важно да се сложи хидратиращ крем и серум, които работят добре един с друг, за да подготвят кожата с една добра основа за нанасяне на грим - без той да се размазва

....

Пътуване:

  • 5 розови дестинации, за които трябва да знаеш

....

Мода:

Вдъхновение:

  • МУЗА на май, Мария - блиц интервю с нея

...